Kaiken­kattavat maanrakennus­palvelut ja kaivinkone­työt

Savitaipale, Suomenniemi, Mäntyharju ja Ristiina
Soita 050 555 7782
Kaivinkone kaivaa

Palveluita yksityisille, yrityksille ja metsäyhtiöille

Toimivan palvelumme taustalla on yli kymmenen vuoden kokemus maanrakennustöistä. Tarjoamme monipuolisia maanrakennuspalveluita yksityisille, yrityksille ja metsäyhtiöille.

Kaivuutyöt hoidamme 16 tonnin tela-alustaisella kaivinkoneella, joka on varusteltu kauhapyörittäjällä ja pihdeillä. Tarvittaessa työskentelemme ahtaissa kohteissa pienemmällä kaivinkoneella. Käytössämme on laaja kauhavalikoima kuhunkin työtarpeeseen sekä siirtoauto, traktori ja puutavarakauha.

  • Rakennusten pohjien kaivuut
  • Kunnallistekniikka
  • Salaojasaneeraukset
  • Jätevesijärjestelmien saneeraukset
  • Vesikaivojen uudistamiset
  • Tontin raivaustyöt
  • Teiden rakennus- ja kunnostustyöt
  • Maa-ainekset
  • Piharakentaminen
Rakennusten pohjatyöt

Rakennusten pohjatyöt ja kunnallistekniikka

Meiltä saat rakennuskohteesi pohjatyöt alusta loppuun asti toteutettuna. Toisin sanoen teemme kokonaisvaltaisesti kaikki maatyöt pintaan asti valmiiksi. Tarvittaessa hoidamme myös tontin puuston raivauksen.

Työmme sisältää kaikki kunnallistekniikkaan liittyvät kaivinkonetyöt – viemärit, sadevesiviemärit ja jätevesijärjestelmät. Pohjatöiden rakennuskohteitamme ovat omakotitalot, hallit, kesämökit sekä kaikenlaiset pienemmät piharakennukset.

Teiden kunnostaminen

Metsä- ja yksityis­teiden rakentaminen ja kunnostaminen

Toimimme metsä- ja yksityisteiden rakentajana vuosien tuomalla vankalla ammattitaidolla. Teemme työt alusta alkaen pinnan tasaukseen asti. Asiakkaitamme ovat metsäyhtiöt, yksityiset ja yritykset.

Pidämme huolta myös metsä- ja yksityisteiden kunnosta, unohtamatta tienpientareiden raivausta ja siistimistä. Hoidamme myös hakkuualueiden kääntöpaikat kuntoon.

Salaojitusta

Salaojien ja jätevesijärjestelmien saneeraukset

Pyrimme löytämään salaojitukseen ja sadevesijärjestelmään aina parhaan mahdollisen ratkaisun, joka on toteutettavissa kustannustehokkaasti, mutta laadukkaasti.

Toteutamme jätevesijärjestelmän saneeraustyöt asennettuna omakotitaloihin ja mökeille. Teemme myös vesikaivojen uusinnat.

Maa-aineksen toimitusta

Maa-ainekset perille toimitettuna

Saat kauttamme kaikki projektiisi tarvittavat maa-ainekset. Toimitamme maa-aineksia myös erillistilauksena sovitusti kohteeseen toimitettuna.
Pihanrakennusta

Piha­rakentamisen palvelut

Toteutamme pihan rakentamiseen liittyvät maanmuokkaukset pihasuunnitelman mukaisesti. Huomioimme asetetut korkeudet, toteutamme huolella oikeanlaiset kaadot, teemme istutusaltaat ja luonnonkivimuurit.

Uudistamme myös uusi pihoja ja autamme mielellämme projektin alkusuunnittelussa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Putket jäässä? tierumpu jäässä? Maanrakennus haarasuo avaa jäätyneet putket höyryllä. 24/7 päivystys.

SOITA 050 5557782