Energiapuun korjuu ja metsäteiden kunnostaminen

Savitaipale, Suomenniemi, Mäntyharju ja Ristiina
Soita 050 555 7782
Tienvarren siistimistä

Kaipaavatko tien reunat tai pellon pientareet siistimistä?

Raivaamme puut ja risut peltojen pientareilta ja teiden reunoilta energiakouralla varustetulla kaivinkoneella. Tarjoamme energiapuun korjuuta yksityisille, yrityksille ja metsäyhtiöille Mikkelin seudulla. Työskentelemme pääasiassa Savitaipaleen, Suomenniemen, Mäntyharjun ja Ristiinan alueilla.

Työskentelemme TMK 300 energiakouralla, joka pystyy katkaisemaan puuta noin sormen paksuisesta rungosta aina 30 cm halkaisijaan asti.

Metsätien rakentamista

Metsäteiden kunnostaminen

Maanrakennuspalveluihimme kuuluu metsäteiden rakentaminen ja kunnostaminen. Siistimme tien reunat vesakoista ja harvennamme puustoa tarpeen mukaan energiakouralla myös metsäteiden kunnostustöiden yhteydessä.
Klapeja

Polttopuiden valmistus ja myynti

Onko sinulla kaadettuja puita, mutta et ennätä tehdä niistä itse polttopuita? Eipä hätää, kiinnitämme klapikoneen traktorin perään ja tulemme tekemään sinulle polttopuut suoraan paikan päälle.

Voit ostaa myös valmiiksi tehtyjä klapeja suoraan meiltä säkeissä tai irtotavarana. Toimitamme koivu- ja sekaklapeja noin 50 km säteellä Suomenniemeltä, toki myös nouto onnistuu.

Putket jäässä? tierumpu jäässä? Maanrakennus haarasuo avaa jäätyneet putket höyryllä. 24/7 päivystys.

SOITA 050 5557782