MaanrakennusPalvelut

Maanrakennus, energiapuun korjuu, metsäteiden kunnostus sekä jäätyneiden vesi- ja viemäriputkien sekä ojarumpujen sulatus

PALVELUITA YKSITYISILLE, YRITYKSILLE JA METSÄYHTIÖILLE

Toimivan palvelumme taustalla on yli kymmenen vuoden kokemus maanrakennustöistä. Tarjoamme monipuolisia maanrakennuspalveluita yksityisille, yrityksille ja metsäyhtiöille.

Kaivuutyöt hoidamme 16 tonnin tela-alustaisella kaivinkoneella, joka on varusteltu kauhapyörittäjällä ja pihdeillä. Tarvittaessa työskentelemme ahtaissa kohteissa pienemmällä kaivinkoneella. Käytössämme on laaja kauhavalikoima kuhunkin työtarpeeseen sekä siirtoauto, traktori ja puutavarakauha.

 • Rakennusten pohjien kaivuut
 • Kunnallistekniikka
 • Salaojasaneeraukset
 • Jätevesijärjestelmien saneeraukset
 • Vesikaivojen uudistamiset
 • Tontin raivaustyöt
 • Teiden rakennus- ja kunnostustyöt
 • Maa-ainekset
 • Piharakentaminen

MUUT PALVELUT

Tarjoamme kattavia palveluita, kuten maarakennustyöt, energiapuun korjuun ja vesiputkien sekä ojien sulatuksen, varmistaen toimivuuden ja tehokkuuden kaikissa hankkeissa.

 • Piharakentamisen palvelut
 • Pienempien rakennusten purkutyöt
 • Polttopuiden valmistus
 • Pihapuiden kaato
 • Traktorityöt

Maanrakennus Haarasuo sulattaa vesijohdot, viemäriputket ja tierummut lempeästi ja luotettavasti höyryn avulla. Meille voit soittaa koska vaan. Apua saa akuutissakin tilanteessa nopeasti.

TOIMIVAA PALVELUA KYMMENEN VUODEN KOKEMUKSELLA

maanrakennus lappeenranta

RAKENNUSTEN POHJATYÖT JA KUNNALLISTEKNIIKKA

Meiltä saat rakennuskohteesi pohjatyöt alusta loppuun asti toteutettuna. Toisin sanoen teemme kokonaisvaltaisesti kaikki maatyöt pintaan asti valmiiksi. Tarvittaessa hoidamme myös tontin puuston raivauksen.

Työmme sisältää kaikki kunnallistekniikkaan liittyvät kaivinkonetyöt – viemärit, sadevesiviemärit ja jätevesijärjestelmät. Pohjatöiden rakennuskohteitamme ovat omakotitalot, hallit, kesämökit sekä kaikenlaiset pienemmät piharakennukset.

METSÄ- JA YKSITYIS­TEIDEN RAKENTAMINEN JA KUNNOSTAMINEN

Toimimme metsä- ja yksityisteiden rakentajana vuosien tuomalla vankalla ammattitaidolla. Teemme työt alusta alkaen pinnan tasaukseen asti. Asiakkaitamme ovat metsäyhtiöt, yksityiset ja yritykset. Pidämme huolta myös metsä- ja yksityisteiden kunnosta, unohtamatta tienpientareiden raivausta ja siistimistä. Hoidamme myös hakkuualueiden kääntöpaikat kuntoon.

SALAOJIEN JA JÄTEVESIJÄRJESTELMIEN SANEERAUKSET

Pyrimme löytämään salaojitukseen ja sadevesijärjestelmään aina parhaan mahdollisen ratkaisun, joka on toteutettavissa kustannustehokkaasti, mutta laadukkaasti.

Toteutamme jätevesijärjestelmän saneeraustyöt asennettuna omakotitaloihin ja mökeille. Teemme myös vesikaivojen uusinnat.

MAA-AINEKSET PERILLE TOIMITETTUNA

Pyrimme löytämään salaojitukseen ja sadevesijärjestelmään aina parhaan mahdollisen ratkaisun, joka on toteutettavissa kustannustehokkaasti, mutta laadukkaasti.

Toteutamme jätevesijärjestelmän saneeraustyöt asennettuna omakotitaloihin ja mökeille. Teemme myös vesikaivojen uusinnat.

maanrakennus lahti

PIHA­RAKENTAMISEN PALVELUT

Toteutamme pihan rakentamiseen liittyvät maanmuokkaukset pihasuunnitelman mukaisesti. Huomioimme asetetut korkeudet, toteutamme huolella oikeanlaiset kaadot, teemme istutusaltaat ja luonnonkivimuurit.

Uudistamme myös uusi pihoja ja autamme mielellämme projektin alkusuunnittelussa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

PUTKET JÄÄSSÄ? TIERUMPU JÄÄSSÄ?

MAANRAKENNUS HAARASUO AVAA JÄÄTYNEET PUTKET HÖYRYLLÄ. 24/7 PÄIVYSTYS.